Tuesday, November 26, 2013

ermmm,,,nak cuci-cuci sarang labah-labah and habuk-habuk kat blog ni..hehe.

 waa..seriously,sangat lamaaaaaa kirah tak post kat belog yang comel ni..haha..*ceyh,perasan je budak ni,macam la comel sangat*
hahaha..lantak laa korang nak cakap ape..yang pasti belog ni comel jer di mata aku..macam cantik jer,,macam comel jer..

ok2..dah2.. enough2..Firstly na inform jerr..kirah dah almost 3 month officially a UUM student.hehe..kirah lapor diri mendaftar pada 2 September 2013..alhamdulillah..a week of tired orientation..I'm really excited to come here but then I'm crying while my family send me away here..hehe..ah..wutever..

Pastu..skip2..hehe..on 21st November hari tu..our DPP Bank Rakyat held an event which is Kachi Night Run..

Kirah jadi AJK Cenderahati.. hehe..so,alhamdulillahh.banyk sangat ilmu and pengalaman yang kirah dapat melalui event ni..and I'm happy being one of a KNR family.. as an AJK Cenderahati kerja yang kirah kena buat senang je..susun hadiah,cari goodies,print sijil-sijil AJK..*walaupun nak dapatkan fullname and IC number tu kirah perlu sent 4 kali post dalam group KNR tu,,haha* *annoying*

Tapi alhamdulillah,memang best sangat2 join as an AJK..the reason why we got 2 sira for this event sebab aerobic..satu memang KNR..satu lagi sebab aerobic tu..hehe..just information..huhu..

haaaa..korang mesti tertanya-tanya kan SIRA tu ape ek?
kirah pun x reti nak terangkan tapi yang kirah tahu,as UUM student and as a DPP bank rakyat residential,,kirah kena kumpul SIRA at least 15..supaya tak kena APUNG(pindah DPP lain)..

So,I'm struggling to collect 15 SIRA..haha..taknak kena apung..taknak pindah..sayang kawan-kawan kat DPP Bank Rakyat..especially ini budak kecik2 cili padi, hajarcomel!! hew2..
comel kan??!




 



 huhu..ni laa foreigner yang dapat 1st place for female..I don't know her name.hehe..butaway..congrates sis..hehe..

hurrrmmmm...ok..he is a top 3 winner male..Meng Hou..I don't know about him too..heE..but one thing I saw,before the run began,he didn't even sit for awhile..dia panaskan badan..hehe..for first place kirah x sempat nak tangkap gambar sebab tak dapat dikesan lokasi keberadaan beliau..haha..kirah bangga dengan Meng Hou sebab dia dari DPP Bank Rakyat,,sedangkan 1st and 2nd place tu dari Sime Darby kalau tak silap laa..

ok laaa...panjang sangat laa plak post kali ni..Dah laa..Jom kite pulun eseimen plak..JOM!!
Yuh! Ayuh..Ayuh Bank Rakyat,,hari ini kita mesti menang,,HOI!! haha..

beloved owner's blog,
syakirah

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)